onsdag den 22. oktober 2014

Layout + halloween

I går aftes, da jeg besluttede at jeg ikke måtte falde i søvn før kl 10, sad jeg og legede med en ny header? Hovedting/dims? "Den derhvor man kan se hvad det er for en blog man læser?" Eller hvad man nu kalder det :-D Jeg har længe syntes at Eva fra Coewlesspolish og fx. Maibritt fra Nude Nails? Never har nogle der var ret flotte, da man med det samme kan se, lidt af hvad man laver. Så det kastede jeg mig ud i. Det var en lang kamp, men jeg syntes nu at det endte meget godt :-)

Nå men videre til neglene. Der er mange Bloggere, der allerede er startet med at lave halloween negle, så nu ville jeg altså også lave nogle :-) Jeg har længe gerne villet lave noget water marble, og det her var en perfekt lejlighed. Jeg lagde først en hvid base for at få farverne bedre frem. Så valgte jeg nogle græskar farver, og så gik jeg ellers bare igang. Både den orange og den sorte er Textur lakker, hvilket jeg ikke har prøvet før i en water marble. Men det gik faktisk meget godt. Jeg var lidt i tvivl, om man ville kunne se at det var græskar inspireret, men det syntes jeg sagtens man kan se, men nu må i bedømme:-D Jeg er i hvert fald særligt vild med langefingeren ;-) Nu må vi se om jeg får lavet flere negle i halloween tema, men der skal da være et sæt hvert år :-D
/Kamilla 

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig cool ud! Synes din nye header (ja det hedder det hehe :-) ) er virkelig fin til bloggen! Den passer godt til baggrunden med den sorte og hvide skrift :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, jeg brugte også lang tid på at få det til at fungere :-) En header det må jeg huske ;-)

      Slet